Het kleine huis aan de voorzijde verbergt een tuin verborgen achter vijf huizen.
Wie verder door de winkel loopt ontdekt achterin een tuinkamer en kan via de passage naar de stille ruimte.

We proberen elke plek een eigen intentie mee te geven.

De tuinkamer is 'a room with a view'.
Hier proberen we onze nieuwste ideeën uit en vind je wisselende invullingen van het aanbod in functie van de tijd van het jaar. Het is ook de plek waar we knippen, plakken en plooien en waar het altijd wel wat chaotisch is.

De passage is letterlijk en figuurlijk een passage: een smalle verbinding die naar de stille ruimte leidt, maar ook een plek waar we graag passages uit boeken of losse voorwerpen of ideeën die ons inspireren met u delen.

De stille ruimte is een plek voor 'fijne leeswaren' om tijd te nemen in de breedte en de diepte.
Van bij het begin van de woordenwinkel kozen we ervoor om een soort 'zone van zin' in te bouwen in de drukte van de dagelijkse realiteit. Je vindt er een aanbod van boeken die ons raken.

En de tuin blijft ons elk jaar verrassen.

deel dit artikel