Jawel, ook wij hebben cookies. Zowel in de snoeplade van Symposion als hier op deze site.
We gebruiken enkel de cookies die noodzakelijk zijn om de website goed te laten functioneren.

Akkoord Of bekijk ons privacybeleid.

Sofie

Sofie Verscheure is een enthousiaste ondernemer. Sinds 1992 vertaalt ze haar passie voor mensen, woorden en verhalen in Symposion, de woordenwinkel. Daarnaast is ze mede-initiatiefnemer van vzw YOT, een labo voor levensbeschouwing in en rond de Magdalenakerk in Brugge.

Ze is een creatieve denker en perspectiefontwikkelaar. Mensen inspireren, workshops geven en groepen begeleiden is echt haar ding. Ze volgt sinds 2010 maandelijks een atelier in Parijs bij de joods-franse filosoof Marc-Alain Ouaknin. In de geest van die joods-christelijke traditie houdt ze er van om associatief te denken, verhalen en ‘petites histoires’ met de nodige relativering door elkaar te weven.


Greet

Greet Bosschaert is een succesvol illustrator van kinderboeken, waarvan er reeds verschillende vertaald werden (Frankrijk, Amerika, Israël, Korea).

Greet werkt sinds 1996 mee in Symposion. Ze is een onmisbare rode draad in het winkelgebeuren en in het contact met bezoekers. Ze zorgt voor een steeds wisselend decor en schept eindeloos orde in de wanorde die wij achterlaten. Daarnaast is ze fauna en flora verantwoordelijke en huisschilder van onze unieke tekstblokken.


Katrien

Katrien Coene  is de letterzetster, kalligraaf en typograaf van het huis.
Ze tekent en ontwerpt bijna alle kaarten en heeft haar eigen herkenbare stijl, die voortdurend evolueert.
Met passie bedenkt ze de vormgeving van heel wat nieuwe producten.  Ze heeft een bijzondere aandacht voor details, maakt alles drukklaar en is altijd nieuwsgierig naar nieuwe technieken en mogelijkheden. Katrien haalt zowat overal haar inspiratie: tijdschriften, boeken, mode, tentoonstellingen, opera ...
En schilderen! Eén van haar nieuwe uitdagingen! Ciska

Ciska Verscheure is binnen de schrijfwinkel verantwoordelijk voor de boekhouding en de administratie en zorgt ervoor dat het commerciële luik in goede banen wordt geleid. Daarnaast  heeft ze een brede expertise ontwikkeld op heel diverse terreinen. Illustrator en photoshop hebben voor haar geen geheimen. Ze draagt zorg voor de vele kleine opdrachten en opdrukken die horen bij het personaliseren. Ze is een creatieve duizendpoot en haar humor en spitsvondigheid heeft al meerdere malen voor nieuwe verrassende invalshoeken gezorgd.

Esther


Esther is onze web(winkel)godin en speelt met grafische programma’s en sociale media. Binnen Symposion is ze verantwoordelijk voor de webwinkel en alle mailverkeer. Ze verzamelt bestellingen, schrijft vrolijke briefjes en tekent op de verzenddozen. Ze houdt de website up-to-date, bewaakt de voorraden en onderhoudt de relaties met de webdesigners én de postbodes. Ze zorgt ervoor dat we niet teveel gaan zweven en brengt elke dag frisse en vrolijke energie in huis. En ze vult de koekenkast aan.

Mien

Mien is een creatieve positivo met een grote passie voor taal en een talent voor organiseren. Werkt en denkt vanuit het hart, met aandacht voor kleine dingen én mensen!
Rechter- en linkerhand van alle collega’s. Mee-verantwoordelijk voor de groothandel en de verzending van al jullie online pakjes.

Maar ook de vormgever van de O – mail en de facebookpagina. Dankzij haar krijgen we elke week de zo gegeerde maandagtekst aan huis geleverd.